18.3 C
Giurgiu
duminică, mai 28, 2023

Issyk Kul, lacul odihnei lui Cinghiz

Issyk Kul înseamnă „lac cald” în limba...

Herr (Scrisoare deschisă către Olaf Scholz)

Vă aduc aminte ceea ce ştiți foarte...

O tânără scriitoare octogenară

Hedi S. Simon nu-și cunoaște cu exactitate...

…Și cu golu′ zece, care-i și întrece

Coltul carcotasului...Și cu golu′ zece, care-i și întrece

Așteptată cu mare interes, prima etapa din liga a 3-a de fotbal a oferit suporterilor echipei Astra Giurgiu ocazia să o urmărească la lucru pe gazonul sintetic al Stadionului Central, situat la marginea localității argeșene Bradu, în meciul cu echipa locală Real, echipă înființată în 2017. După nouăzeci de minute, echipa giurgiuveană a pierdut, la mare luptă, cu scorul de 10-0 (zece la zero). Scorul nu reflectă realitatea din teren, echipa Astra dominând copios echipa locală mare parte din timpul de joc, și numai ghinionul a făcut ca meciul să nu se termine la egalitate. Se poate observa în imaginea alăturată marcajul nemilos pe care jucătorii astrali (în alb)  îl fac unii altora.


Ce mai încolo-încoace, fără antrenor principal, cu președintele trecut drept maseur în raportul de arbitraj și cu lot format din paisprezece jucători minori și majori care abia și-au sărbătorit majoratul, echipa promite. Promite să piardă și anul acesta toate jocurile din campionat, la fel cum le-a pierdut pe cele nouă din campionatul trecut însă cu un bilanț mult mai negativ în ce privește golaverajul. Începutul i-a reușit perfect, se pare că ieșirea din pușcărie a patronului a fost de bun augur.

Articole noi

Vezi si alte etichete:

Ultimele articole

Așteptată cu mare interes, prima etapa din liga a 3-a de fotbal a oferit suporterilor echipei Astra Giurgiu ocazia să o urmărească la lucru pe gazonul sintetic al Stadionului Central, situat la marginea localității argeșene Bradu, în meciul cu echipa locală Real, echipă înființată......Și cu golu′ zece, care-i și întrece