32.5 C
Giurgiu
marți, iunie 18, 2024

Straturi istorice la Tașkent. Călătorie în timp

Tașkentul poate fi explorat în multiple feluri,...

„1 Mai” la Seul, Coreea de Sud

Am vizitat prima dată orașul Seul în...

„Broadway” de Tașkent

          Poate că un simptom semnificativ al...

De ce trag clopotele, Mitică?…

Coltul carcotasuluiDe ce trag clopotele, Mitică?...

PNL a hotărât: Anghelescu e Omul care ne trebuie în Cursa pentru primărie. Ticăloșii au lansat zvonul că ar fi ceva Șantaj la mijloc, dar Restul e tăcere.
În ciuda unor Legături bolnăvicioase, cei doi șefi peneliști, Beianu și Anghelescu, au făcut Nunta mută, demonstrând că Mult mai de preț e iubirea, hotărând să meargă împreună până La capătul liniei Aferim!
Adrian Anghelescu știe că e Cu mâinile curate și încearcă să ne demonstreze că e Omul care ne trebuie, din postura de Drumeț în calea lupilor, și că nu e Prea mic pentru un război atât de mare.

Pesediștii i-au pregătit deja Capcana, adunându-și Saltimbancii și, cu Toate pânzele sus, lansându-i până Dincolo de nisipuri, pe Facebook.
Barbu simte momentul prielnic și pregătește Revanșa, țipând că Orașul văzut de sus arată execrabil.
În ciuda faptului că pare a fi un Viraj periculos, după negocieri care au durat 4 luni, trei săptămâni și 2 zile, Mina ne anunță că Barbu e candidatul PSD la primarie și că între cei doi e o Iubire ca-n filme. Deși e Anotimpul iubirii, știm cu toții că, de fapt, Totul se plătește.

Nemuritorii primari din județ fac slalom printre Lumini și Umbre, așteptând să vadă în ce parte se înclină Balanța. Iar pesediștii știu că dintr-o Căsătorie cu repetiție câștigă toată lumea și, până Sosesc păsările călătoare, se asigură că toată lumea e Ok, în caz că Un comisar acuză. Toți știu că Osânda e doar pentru fraieri.
În final, așteptăm Duelul; va câștiga cel care are Ultimul cartuș.

Articole noi

Vezi si alte etichete:

Ultimele articole