34 C
Giurgiu
miercuri, iunie 19, 2024

Straturi istorice la Tașkent. Călătorie în timp

Tașkentul poate fi explorat în multiple feluri,...

„1 Mai” la Seul, Coreea de Sud

Am vizitat prima dată orașul Seul în...

„Broadway” de Tașkent

          Poate că un simptom semnificativ al...

Rezultatele lotului olimpic al Liceului Teoretic ”Nicolae Cartojan”

ActualitateRezultatele lotului olimpic al Liceului Teoretic ”Nicolae Cartojan”

În perioada 18-29 aprilie 2022, lotul olimpic al Liceului Teoretic ”Nicolae Cartojan” Giurgiu, constituit din elevii Nichita Andreea Denisa – clasa a X-a, Radu Maria Gabriela – clasa a XI-a și Amuza Leonard Iulian – clasa a XI-a, coordonat de prof. Gemescu Mariana, a participat la etapa națională a Olimpiadei de Pedagogie-Psihologie (licee pedagogice).

În premieră, etapa națională s-a desfășurat în două etape: prima, în format online, a constat într-o probă scrisă eliminatorie, pe care cei trei elevi au finalizat-o cu punctaje foarte bune; a doua, cu prezență fizică, constând într-o probă orală, s-a desfășurat la Colegiul Pedagogic ”Constantin Cantacuzino” din Târgoviște, județul Dâmbovița, sub patronajul academic al Universității Valahia.

La finalul competiției, cei trei elevi s-au întors cu două mențiuni acordate de Ministerul Educației și un premiu special acordat de organizatori. Mențiunile au fost obținute de eleva Nichita Andreea Denisa – disciplina psihologie și de elevul Amuza Leonard Iulian – disciplina psihologia vârstelor, în timp ce eleva Radu Maria Gabriela a obținut un premiu special la disciplina managementul clasei de elevi.

Menționăm că succesul celor trei elevi care au reprezentat județul Gurgiu la cea mai importantă competiție de profil este cu atât mai valoros, cu cât aceștia au concurat cu alți 150 de elevi de la colegii și licee pedagogice de prestigiu din întreaga țară.

Mulțumiri, pe această cale, d-nei Inspector Școlar General, prof. Adelina Sîrbu și d-nului Inspector Școlar, prof. Florinel Bădica, pentru buna organizare a ediției din acest an a olimpiadei și mai ales pentru sprijinul moral.

Articole noi

Vezi si alte etichete:

Ultimele articole