16 C
Giurgiu
marți, octombrie 3, 2023

LUPTA CU UITAREA

Despre aniversările și comemorările anului 2023...

Un om numit Mihai

Privind prin veacuri ce-au apus, Noi ne uităm...

Bisericile românilor din Viena imperială (II)

În episodul anterior am vorbit despre Biserica...

ASTRA LA VISTA, FOOTBALL!

ActualitateASTRA LA VISTA, FOOTBALL!

Sâmbătă, 9 mai, echipa Astra Giurgiu a disputat ultimul său meci din Liga a 2-a a campionatului intern de ceea ce exagerat numim fotbal. Ca și precedentele cinci meciuri din play-out, și acesta s-a încheiat tot cu o înfrângere, 5-0, la Buzău, cu FC-ul din localitate. Evoluția scorului a fost urmatoarea: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, reușind să ia două goluri în minutul 90, de la același jucător. Noroc că arbitrul a fluierat sfârșitul meciului că mai marca ăsta încă două goluri, în același minut 90, și i-ar fi știrbit notorietatea lui Duckadam.

Bilanțul după cele șase meciuri din play-out a fost de 3-23, adică trei goluri date și douăzeci și trei luate, luând la pachet către liga a treia și un punct în minus în viitorul clasament.

Clubul se află în insolvență și are datorii de 20 de milioane de euro având totodată de recuperat vreo 13 milioane de la Inter Agro-urile lui Niculae, încă aflat în cazare gratuită la Poarta Albă. Necazul este că și aceste firme se află în insolvență așa că numai patronul Ioan Niculae ar putea să descurce ițele, atunci când va ieși pe poarta de la Poarta Albă, fiindu-i deja aprobată eliberarea condiționată. Dacă nu cumva le va încurca mai rău, sigur va putea să le descurce. Că numai el știe cât de încurcate-i sunt insolvențele. Dacă nu, din toamnă, astralii nu vor mai bate decât nucul.

Articole noi

Vezi si alte etichete:

Ultimele articole